Autobedrijf Peter Janssen

Actie: De Hyundai i10. Nu tot € 2.000,- voordeel.

Prijsinformatie


Nog geen informatie.

Een upgrade kan zo fijn zijn. Je komt in je hotel en je krijgt een gratis upgrade naar een suite. Of je vliegt niet economy class maar ineens heel ontspannen in comfort class. Daarom profiteer je nu bij Hyundai van de zomer upgrades. Zonder meerkosten stap je in een luxere uitvoering én je ontvangt ook nog € 1.000,- zomerkorting. Zo ben jij helemaal klaar voor de zomer.

Gratis upgrade
Op de rijk uitgeruste Hyundai i10 Comfort krijg je een upgrade naar een i10 Comfort met navigation pack t.w.v. € 1.000,-. Dit pakket bestaat uit een geïntegreerd navigatiesysteem, Apple carplay, bluetooth en luidsprekers achter.

Zomerkorting
Daarnaast ontvang je nu ook nog eens € 1.000,- zomerkorting. Zo rijdt je dus al een i10 Comfort mét navigation pack voor slechts € 12.195,-. Jouw totale voordeel is maar liefst € 2.000,-!

Wil je liever een andere uitvoering van de Hyundai i10? Dan profiteer je ook van € 1.000,- zomerkorting. Zo kost een i10 i-drive nu slechts € 9.995,-.

Disclaimer
De Zomer Upgrades actie bestaat uit een vooraf geselecteerde gratis upgrade en/of € 1.000 zomerkorting. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 05-04-2018 tot en met 31-05-2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Voor de individuele leaserijder is eventueel uitsluitend de gratis upgrade van toepassing, indien er geen andere kortingsafspraken zijn betreffende de leasetarieven. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Proefrit in een De Hyundai i10. Nu tot € 2.000,- voordeel. aanvragen

Vul onderstaand contact in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Wanneer heeft uw voorkeur?

Opmerkingen

Inruilvoorstel voor een De Hyundai i10. Nu tot € 2.000,- voordeel.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Kenteken inruilauto (verplicht)

Kilometerstand

Eventuele opmerkingen

De Hyundai i10. Nu tot € 2.000,- voordeel. reserveren

Wilt u deze aanbieden niet aan u voorbij laten gaan? Reserveer dan nu online uw De Hyundai i10. Nu tot € 2.000,- voordeel..

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen